Arrangementen

BRUIDS MAKE UP & HAAR

Vanaf €369,-

Op jouw grote dag je make up en haar meteen geregeld hebben? Dat kan zeker! Met het all-round visagie en haar pakket zorg ik ervoor dat jouw bruidslook compleet en perfect is.

Met een proefsessie maximaal 6 weken van tevoren kijk ik welke make up en haar er bij jou past. Zo zie jij er op je grote dag er het mooist uit!

Wil je meerdere looks op je bruiloft? Dat kan zeker! Neem vrijblijvend contact op voor alle mogelijkheden.

GLAM MAKE UP

Vanaf €74,-

Voor een groot feest of andere speciale gelegenheid is het een must om de perfecte make up te hebben om je look compleet te maken. Voor elke gelegenheid zorg ik ervoor dat de visagie volmaakt is en past bij jouw outfit en haar.

Al een specifieke make up look in gedachten of nog niet helemaal zeker wat je wilt? Met een sessie van ongeveer een uur zorg ik dat je make up er zo uit ziet zoals jij dat wilt!

GLAM MAKE UP & HAAR

Vanaf €149,-

Maak je partylook compleet met de perfecte make up en haar. Met mijn visagie en hairstyling zorg ik ervoor dat jij je er op het mooist uit ziet voor welke gelegenheid dan ook! Een klassieke Marilyn Monroe look of toch meer Instaglam? In een sessie van ongeveer twee uur zorg ik ervoor dat jij er tip top uit ziet!

FOTOSHOOT

Voor fotoshoots heb je oneindig verschillende looks. Natuurlijk of toch meer creatief? Afhankelijk hiervan kunnen we de kosten bepalen. Neem hier contact met mij op!