Over mij

“Mijn passie is om door middel van make up anderen een goed en glamoureus gevoel te geven. Make up en glam is ontzettend persoonlijk en veelzijdig; sommigen houden van een natuurlijke look, terwijl de ander niet genoeg kan krijgen van alle make-up. Het is voor mij dan ook ontzettend belangrijk om je te leren kennen en om te kijken wat er bij jou past.”

Hi, allereerst leuk dat je wat meer over mij wilt weten! Ik ben een professional make-up artist gevestigd in Houten, Utrecht. Mijn passie voor make-up en visagie begon al van jongs af aan. Wat vroeger begon met urenlang tekenen op papier ontwikkelde zich tot make uppen op het gezicht.

Na mijn opleiding communicatie heb ik er dan ook voor gekozen om  bij de Dutch Beauty Academy in Amsterdam de opleiding visagie te volgen. Wat eerst mijn creatieve uitlaatklep was werd vervolgens mijn carrière. Tijdens deze opleiding heb ik me ontwikkeld tot een veelzijdige make up artist met liefde voor bruids, glam en fashion make up.

Om het volledige pakket aan te bieden heb ik daarna ook nog de opleiding hairstyling gevolgd. Deze opleiding bevat niet alleen bruidskapsels, maar ook diverse krultechnieken en alle in en outs van fashion haar!

Ik ben dan ook van alle markten thuis; ik specialiseer me in bruids make-up, natural make-up, glam/party make-up, editorial make-up, creative make-up en make-up voor fotoshoots en films.

Naast mijn freelance werk ben ik ook werkzaam bij de Dutch Beauty Academy om mijn passie voor visagie en make up te delen met anderen.

Heb je nog vragen en/of wil je een keer in contact komen? Dat kan hier!